Vedeți picturile murale din întreaga lume în galeria noastră

Acesta este motivul pentru care am decis să ajutăm să inspirăm oamenii cu imagini inspiratoare din întreaga lume. Vrem să le arătăm oamenilor cât de uimitoare poate arăta pictura murală.

Site-ul nostru vă oferă o selecție de peste 100 de picturi murale din întreaga lume. Puteți găsi picturi murale din țări precum Mexic, Thailanda, Chile, Italia și Hong Kong. Avem, de asemenea, o selecție de peste 45 de picturi murale din SUA din care puteți alege.

Există o mulțime de oameni care ar dori să facă parte din picturile murale. Vor să profite la maximum de cariera lor și să urce în compania lor. Majoritatea nu au încredere în abilitățile lor și nu au chef să părăsească zona de confort a unei companii de design grafic pentru a avea șansa de a face ceva diferit sau mai bun decât ceea ce văd în jurul lor în fiecare zi.

Explorați ce este un mural și de ce a atras atenția iubitorilor de artă din întreaga lume.

Termenul de „pictură murală” își are originea în secolul al XVII-lea și a fost folosit pentru a descrie picturile care erau pictate pe pereți, de obicei în număr mare: de obicei suficient de mari pentru a umple o întreagă cameră. Picturile murale au fost o formă de artă populară care s-a răspândit în Europa și America în această perioadă și sunt și astăzi foarte populare. Termenul „pictură murală” a fost adesea folosit ca o modalitate de a descrie picturile create pe pereți mari, dar în a doua jumătate a secolului al XX-lea picturile murale au devenit mai frecvent numite artă murală sau pur și simplu picturi murale.

De ce sunt picturile murale atât de populare? Pentru că sunt simple. Sunt minimaliste. Pot fi vopsite oriunde și la orice scară. Pentru a le duce mai departe, ne vom concentra asupra istoriei picturii murale și a evoluției acesteia în lume în această secțiune a postărilor de pe blog.

Artiștii din întreaga lume pot interacționa cu fanii lor pictând picturi murale pe clădiri. Ei fac acest lucru urmând un proces simplu de schiță, planificare și pictură. Rezultatul este o piesă de artă uimitoare care face o piesă de conversație grozavă atunci când clientul sau vizitatorul trece pe lângă ea.

Primul caz de utilizare al generării de conținut web cu inteligență artificială a fost în China, unde roboții au fost folosiți pentru a crea site-uri web și bloguri care urmăreau cultura și politica chineză la nivel micro, iar apoi chinezii au adăugat conținut astfel încât să fie relevant. În 2016, scriitorii chinezi de inteligență artificială au fost obișnuiți să scrie articole în engleză, cum ar fi cât de des mă duce bărbatul meu în vacanță? Acest tip de conținut este încă produs ca urmare a scrierii scrise de oameni, dar acum sunt automatizate, deoarece sunt mai eficiente decât creația umană; au sens doar dacă știi deja ce vrei să spui în primul rând.

Această secțiune se va concentra pe picturile murale din întreaga lume care au fost pictate în orașe precum Paris, Barcelona, Milano și multe altele.

Această secțiune este despre lucrurile pe care le putem importa din alte țări în mediul nostru. Există o mulțime de lucruri pe care le putem importa din alte țări în mediul nostru și unele dintre ele sunt animale și plante. Unii dintre ei sunt copaci, insecte, flori și plante înrudite cu acele animale sau acele plante și altele. Aici voi vorbi despre plante. Câteva exemple obișnuite pentru aceste importuri sunt plante precum bambus, jimsonweed sau ocotillo. Aceste importuri ne pot ajuta în viața noastră de zi cu zi, oferindu-ne lucruri pe care le pot mânca/utiliza sau chiar oferind umbră/protecție atunci când avem nevoie, dar ne afectează și lumea în moduri diferite, la fel cum fac animalele, ceea ce nu este. doar un impact ecologic, dar și unul cultural.

Aceasta este una dintre cele mai recente tendințe în marketingul digital. Companiile experimentează cu picturi murale pentru a-și promova marca sau produsul. Au existat multe rapoarte despre cât de eficiente pot fi aceste picturi murale – mai ales în cazul campaniilor virale.

Într-o lume ideală, nu ar fi prea nevoie de picturi murale care ar provoca doar congestionarea traficului sau să apară ca reclame spam – care nu este tocmai imaginea pe care ceilalți doresc să o înfățișeze despre companii:

Cu toate acestea, atunci când lucrați cu o companie în spatele ușilor închise, nu aveți acele sentimente plăcute care vin din petrecerea timpului cu partenerul în crimă; trebuie să urmați politica companiei și să acționați în consecință. Deci, este de latitudinea scriitorului AI acum să facă acest parteneriat să funcționeze la fel de bine ca orice altă colaborare între ființe umane; dacă este deloc posibil

Cultura este un motor cheie în economie și aceste picturi murale sunt o modalitate excelentă de a o exprima. Pentru a le face mai valoroase, aceste afaceri doresc să le păstreze în locuri publice, mai degrabă decât pe pereți privați.

Există o mulțime de artiști care doresc să-și împărtășească arta cu lumea și o pot face prin picturi murale. Unora le place să facă singuri lucrări, dar altora le place ca altcineva să picteze pictura murală pentru ei, motiv pentru care se adună și au o pictură murală mare pe un perete – mai multă inspirație!

Dacă îți place muzica rock, dar nu cunoști nicio trupă, poți oricând să intri în ea participând la un festival de muzică live sau dacă echipa ta preferată joacă deja într-unul, poți urmări meciul lor online – în acest fel, atenția ta va fi nu te concentra pe alte activități (cum ar fi să te uiți la televizor), asigurându-te că îți vei aminti mai bine de performanța trupei tale preferate!