Vedeți aceste tablouri frumoase pe pereți

Ele sunt deja folosite ca artă de unii dintre artiștii de top din lume. Ele pot fi găsite în multe dintre cele mai prestigioase muzee, galerii contemporane și spații de expoziție din lume.

În calitate de student la un program de ilustrare, am avut șansa de a lucra cu unii dintre acești artiști minunați. Ei folosesc aceste picturi pentru a încerca să se inspire pentru propriile proiecte de design. Modul în care folosesc aceste picturi este interesant pentru mine, deoarece au o perspectivă complet diferită asupra acestor lucrări. Cred că pictura a fost un lucru complet normal de sute de ani, dar s-a schimbat recent în ceva care este mult mai complex decât orice altă formă de decor pe care am cunoscut-o înainte de a fi pictat ca artă – și asta ne schimbă gandeste-te si la asta.

De asemenea, am descoperit niște aplicații de design foarte cool care folosesc această tehnică și se inspiră din ele – mai ales când vine vorba de stiluri pixel art (ceea ce este popular în pixelart). Un bun exemplu este Flappy Birds.

O pictură 2D este un mod diferit de a reprezenta ceva. Imaginile monolitice sunt create cu aceeași culoare și stil dintr-o zonă mică și, de obicei, nu sunt capabile să stabilească nicio dispoziție sau sentiment. Pe de altă parte, un tablou poate fi creat cu multe detalii mici adăugate. Așa cum un ilustrator vrea să facă o imagine care să vorbească în profunzime, trebuie să li se adauge multe detalii pentru a crea ceva care să aibă un impact mai mare.

Există câteva tablouri frumoase pe pereții caselor noastre, cum ar fi picturile lui Monet, Renoir și Van Gogh. De ce nu ne inspirăm să pictăm ceva frumos?

Există multe picturi pe pereți pe care le găsești în cartierul tău. Dar există și multe opere de artă care sunt pictate de mâna unui pictor. Oricine este pasionat de artă și vrea să picteze ar trebui să profite de această oportunitate de carieră acum.

Picturile de top dintr-un muzeu nu sunt doar frumoase de privit, ci și de contemplat. Poate fi o provocare pentru oameni să aprecieze arta, motiv pentru care mulți artiști aleg să picteze picturi murale în loc de picturi în studiourile lor.

Această secțiune este despre ceea ce face o pictură bună, procesul de pictură și de ce este important să pictezi pe un perete.

Mintea umană este atât de captivată de culoare și de frumusețea unui tablou bun încât adesea uităm de complexitatea liniilor, modelelor și formelor.

O întrebare frecventă este „de ce trebuie să creăm un tablou?” Aceasta este o întrebare grozavă și cel mai bun lucru pe care îl poți face este să pictezi ceva care să semene cu ea în primul rând.

Uneori, pentru a vă inspira, trebuie să vă uitați la o pictură murală reală sau poate chiar să capturați o imagine a uneia. Tehnica folosită aici este destul de simplă: sugerează o imagine pe un ecran cu culori dintr-o paletă specifică, astfel încât să poți vedea imediat ce culori ar trebui să adaugi pânzei tale!

Picturile murale frumoase sunt fundalul ideal pentru o casă. Cu toate acestea, nu mulți oameni știu că picturile murale pot fi folosite și în alte scopuri. Ne putem transforma pereții în tablouri frumoase, pictându-le cu culori diferite și creând pe pereții noștri un mozaic care este unic și frumos la vedere.

O expunere vastă la culoare a dus la o lume mai dinamică și mai realistă. Aceste picturi de pe pereți au dus acest concept la un alt nivel, adăugându-i o nouă dimensiune.