Tablouri murale depuse la concurs

Picturile murale sunt o formă de artă foarte populară și pot fi găsite în multe țări, inclusiv în China. Dar poate fi găsit și în țări și orașe care nu sunt cunoscute pentru scena lor artistică.

Competiția va oferi participanților o platformă pentru a-și demonstra abilitățile. Aceștia pot depune picturile pe care le-au realizat până acum, care au fost finalizate în ultimele luni și selectate de membrii juriului.

Clienții apreciază imaginile precise și bine construite pe măsură ce ne îndreptăm către o lume mai digitală.

Fiecare tablou este o opera de arta pretioasa, cu o frumoasa compozitie de culori si linii. Majoritatea oamenilor își păstrează picturile într-o cameră privată atunci când nu sunt folosite. A-și demonstra creativitatea și pasiunea pentru pictură este cheia câștigării competiției.

În această secțiune, vom ilustra cât de mult diferă între ele picturile pictorilor cu diferite subiecte, care au fost înaintate la primul nostru concurs de pictură murală. Puteți încerca să pictați o imagine care arată ca de pe un perete real și să o trimiteți ca intrare pentru această secțiune.

Nu este doar agățat de un perete, ci și cea mai populară formă de artă modernă. Există de sute de ani și chiar și astăzi, există oameni care sunt interesați de el.

Această competiție este un exemplu excelent al modului în care oamenii din zilele noastre reacționează la arta vizuală. Se îngrămădesc în locurile unde artiștii își expun lucrările. În unele țări, aceasta a devenit o tradiție care datează de secole. Același lucru este valabil și pentru picturile murale, dar cu internetul, oamenii pot accesa ele oriunde doresc și oricând doresc. Acesta este probabil unul dintre motivele pentru care există atât de multe picturi murale în întreaga lume. A devenit o tendință internațională și, de asemenea, un hobby pentru mulți artiști de pe tot globul.

Concursul de pictură murală a fost unul dintre cele mai populare evenimente din 2011. Acest eveniment inspirator a avut o serie de picturi murale din toată țara care ar putea fi considerate ca o formă de artă în sine.

Scopul principal al acestor competiții este de a inspira oamenii și de a le oferi posibilitatea de a-și exprima creativitatea. În plus, aceste evenimente ridică și conștientizarea cu privire la unele probleme sociale importante, precum arta. În timpul ceremoniei de deschidere a competiției din 2011, artiști din întreaga lume au fost invitați să-și arate abilitățile și multe lucrări grozave au fost create înainte de începerea competiției în octombrie 2012. Unele dintre aceste piese au fost expuse în diferite locații din Germania, inclusiv Berlin, Köln și Leipzig.

Această secțiune are de-a face cu picturile murale și aprecierea oamenilor față de natură. Vorbește despre niște lucrări de artă grozave care au fost supuse unui concurs și despre frumusețea lor, despre scopul lor în viață și despre cum putem învăța ceva de la ele.