Tablouri murale depuse la concurs

Ultima tendință în materie de artă are ca sursă unul din cele mai vechi mijloace de exprimare artistică: tablourile murale. Un număr mare de artiști au prezentat tabloide murale la un concurs care a avut tema „Generația viitorului”.

La concurs au luat parte artiști de la toate vârstele și dintre toate mediile sociale. Au fost prezentate lucrări colorate, realizate manual din materiale reciclate și creativ utilizate, pline de culoare și sentimente.

Organizatorii acestui concurs au spus că scopul lor este acela de a schimba percepţia tinerilor asupra lumii înconjurătoare prin intermediul unei teme inovatoare. Au pus la dispoziţia tuturor materialele necesare realizării unei lucrări în aproximativ două ore, sub preşedinţia unui grup diversificat de juraţi.

Premianții concursului au primit premii în bani și alte minunate recompense oferite de partenerii săi. De asemenea, au fost selectate tabloidele murale și le-au trimis unor galerii naționale, în scopul expunerii publice.

Cea de-a zecea ediție a concursului de tablouri murala vorbește despre felul în care artiștii reprezintă mentalitatea unui oraș și spiritul colectiv al cetățenilor. Deschis în luna martie a acestui an, competiția se adresează tuturor tinerilor artiști creativi și pasionați de exercitarea imaginației și talentului lor. Inspirată de tematica “luminii” și gândit ca o invitație pentru a descoperi noua din energia și frumusețea luminii, această ediție oferă participanţilor sansa de a-şi manifesta puterea vizuală și talentul creativ.

În cadrul acestei ediţii, artiştii eligibili sunt invitaţi să-şi depună lucrările la sediu sau online. Aceste lucrari pot fi inspirate de orice stil: muralism contemporan, prozodie tehnic, confecţionare de expresii vizuale. Lucrarea va fi premiată in baza unui set de criterii ce includ originalitatea, creativitate, libergerea ideii si tratarea tehnicii cu un simbolism artistic adecvat.

Câştigătorii vor primit premii in numerar si vouchere de materiale artistice, dar si clasamente pe prima treapta galeriei publicate pe retelele sociale şi situri matrimoniale. Publicarea acestora va atrage beneficiarilor recitiri dintr-o comunitate largă si apreciere din partea cititorilor și fanilo etc

Prin acest concurs, compania doreste sa sublinieze importanta lumini pentru formarea identitstii orasului si spiritul puternic al comunitatii locale. Competitia ofera o sansa unica pentru artisi sa ispareasca doarme ale talentului lor cu lumina și imaginatia lor artistica.

Hainele sunt lucrurile care ne definesc cel mai bine, însă tablourile murale sunt motivația noastră. În această lună, o companie ni s-a oferit tuturor șansa de a participa la un concurs de design de tablouri murale. Această competiție a dat designerilor ocazia de a-și exprima creativitatea, de a folosi culori strălucitoare și imagini complexe pentru a face o declarație artistică.

Concurentul câștigător, care a fost ales printre zeci de propuneri creative, a pus în practică abilitățile sale artistice și a creat un tablou mural distinct, remarcabil și nou ca niciodată. Ea a folosit primul ei proiect pentru a crea ceva cu adevărat special. A luat tot ce știa despre arta murală și designul grafic și le-a transformat într-un design minunat care este spectaculos pentru oricine să privească.

Concursul a fost o mare realizare pentru toate persoanele participatinge și ne-a oferit oportunitatea de a crea ceva frumos care poate fi admirat și inspirat de alte persoane – orice ar fi motivul lor. A fost o experiență minunată pentru toate persoanele implicate.