Pages Menu
Categories Menu

Decorarea camerei copilului

camere copii 89aCopilul tau merita sa aiba parte inca din primele clipe ale vietii sale de o camera care sa se potriveasca cu necesitatile sale. Astfel decorarea camerei copilului reprezinta o adevarata provocare la care trebuie sa raspunda cei mai multi dintre parinti.

Acum insa totul pare sa fie mult usor, deoarece a aparut moda picturii pe perete. Astfel poti da viata camerei copilului tau, facand-o sa zambeasca, sa transmita emotie dar si speranta si veselie. In primii ani din viata, copiii sunt atrasi de jocurile de culori si de anumite personaje de poveste.

Cu ajutorul picturilor pe perete, poti sa introduci copilul intr-o lume plina de culoare, intr-un taram de basm in care sa faca cunostiinta cu cele mai amuzante personaje de poveste, care sa-i invite in fiecare seara intr-o alta aventura in lumea visului.

Se spune ca mintea unui copil este asemenea unui burete care absoarbe orice informatie pe care i-o oferi iar imaginatia sa este precum o mare linistita care asteapta sa nasca un prim val. Da frau liber imaginatiei copilului tau si deschide-i portile spre o lume de informatii noi, care sa se deschida chiar pe peretii camerei lui. Alege sa dai viata camerei copilului tau cu desene pe pereti care sa-l faca sa viseze si sa-si doreasca din ce in ce mai mult.

Sparge monotonia, sparge tiparele invechite si lasa-te purtat de noutate, dand culoare peretilor din camera copilului tau. Apeleaza la pictura pe perete, imbinand traditionalismul cu inovatia, visul cu realitatea si zambetul cu speranta. Orice copil ar merita sa se bucure de o astfel de sarbatoare de culori care incanta privirea si sufletul.