Pages Menu
Categories Menu

De ce sa alegi pictura pe perete?

casa 18bUn mare filosof spunea ca viata reprezinta o eterna intoarcere acasa. Astfel cu totii cautam sa ne transformam locuinta intr-un camin caruia sa-i oferim toata dragostea noastra, in care sa ne simtim apreciati, linistiti si protejati. Suflet unei case ii ofera persoanele din ea dar stralucire, originalitate si eleganta modul in care este decorata.

Astfel alege sa spargi limitele obisnuitului, ale monotonului si indreapta-ti pasii spre pictura pe pereti. Aceasta metoda ce pare usor excentrica reprezinta o adevarata bucurie pe care ti-o poti face. Spune nu griului cotidian, spune nu traditionalismului si alege sa dai glas si frau liber imaginatiei. Lasa-ti imaginatia sa se exprime in culori si forme care sa se reflecte chiar pe peretii camerei tale.

Uneori orice bine trebuie impulsionat, iar pentru asta ai nevoie de ceva mai multa speranta, veselie, deschidere spre nou si bineinteles spre viitor. Intr-o societate dominata de evolutie, imbina si tu progresul cu partea sentimentala din tine si exprim-o in lucrurile practice de langa tine. De asta trebuie sa incerci si tu inovatoarele si ingenioasele picturi pe perete.

In culori electrizante, in tonuri vii, in linii fine si foarte imbietoare, cu forme ce imbratiseaza traditionalismul cu non-conformismul, pictura pe perete reprezinta arta cu suflet. Astfel da viata casei tale si transform-o intr-un camin primitor, prietenos si calduros.

O pictura discreta pe peretele din living poate sa ofere eleganta pe care o cautai pentru aceasta camera. Pentru un strop de caldura si romantism in dormitor, poti sa apelezi la picturi pe perete in culori calde, care nu obosesc privirea. Chiar si holurile si bucataria pot fi innobilate cu picturi pe perete care sa le ofere luminozitate, un strop de veselie si multa originalitate.

De ce sa alegi pictura pe pereti? Pentru ca meriti sa fii special, pentru ca meriti sa-ti transformi locuinta intr-un adevarat altar al sufletului si pentru ca mintea ta are nevoie de motive pentru care sa nasca si mai multe vise.

Ti-am trezit interesul? Atunci alege pictura de perete ce se potriveste cel mai bine cu restul locuintei si mai ales cu personalitatea ta.